Coaching

Voor bewustwording, opvoeden en wijsheid.

Ik begrijp dat het kwetsbaar kan voelen om als ouder hulp te vragen. Maar het is juist super krachtig dat je je vraag of probleem met iemand wil delen. Daarom ben ik er om je te helpen, waar je ook tegenaan loopt!

Er zijn verschillende vormen van coaching ontwikkeld, zodat er altijd een vorm is die bij je past. Wil je eerst kennismaken en kijken of het klikt? Dat kan door middel van een gratis call! Dus mocht je nog twijfelen, neem gewoon hier contact op en we kijken wat ik voor je kan betekenen.

Mijn sensitiviteit en empathie zorgen ervoor dat ik dit in verbinding met jou doe.
Mijn snelle denken en zelfreflectie maken dat ik snel tot de kern kom.
Met mijn oprechte nieuwsgierigheid daag ik je uit om bewuster te worden van wat je denkt, voelt en doet.
En mijn open houding inspireert om jezelf ook open te stellen.

Voor inzicht in wat het anderen heeft opgeleverd, kijk dan hier.

Met je kind als spiegel help ik jou naar meer bewustwording en ontspanning. Ik help je inzicht te krijgen in wat er speelt bij je intense, gevoelige, slimme kinderen, gedrag te veranderen en vanuit verbinding en vertrouwen je kinderen te begeleiden.

Doordat ik zowel het perspectief van het kind als van de ouder begrijp fungeer ik als een brug. Ik vertaal de behoeften van het kind naar de ouder.

Dit is wat andere ouders hierover zeggen

“Ik vond je presentatie verfrissend, persoonlijk en eigenlijk zou ik willen dat de hele wereld hier kennis mee maakt. Te vaak zie ik (zelfs bij collega-orthopedagogen) dat er primair wordt ingestoken op het wenselijke of onwenselijke gedrag, terwijl je zoveel meer kunt bereiken als je afstapt van gedragsconditionering.”

Barbara van Ooijen

“Anouk biedt een echt luisterend oor en een eerlijke spiegel. Op basis van een hele praktische opvoedkundige vraag kan Anouk je op een dieper niveau aanspreken en je extra vertrouwen geven.”

Anouk Puister

“Verrassend om met Anouk te praten over dingen die in mij gebeuren, die ik me niet bewust was. Nu ze zijn aangeraakt, herken ik ze (een beetje) en kan er mee aan het werk. Het heeft mij als mens enorm in beweging gezet. Dank je wel, Anouk!”

Else de Klerk-Dijkman

Eye opener, Bewustwording, Spiegel. Eigenlijk alles heeft me geraakt, maar ik kon mijn tranen bijna niet bedwingen bij het liedje aan het einde. Het vatte zo goed alles samen.”

Edith Dekker

“Lieve Anouk, bedankt voor je mooie woorden en positieve energie. Jij kan op een makkelijke manier mensen anders laten denken en voelen!! En voelen mag!! Gedachten gaan soms aan de wandel maar dat zijn MAAR gedachten zoals jij zegt!!! Dank. Kus.”

Marielle Kuys

“The way we talk to our kids becomes their inner voice”
Peggy O’mara

Contact

Bewustwording is een proces. Kinderen opvoeden gaat met vallen en opstaan. Verandering begint met de eerste stap. Eenmaal in beweging volgt de rest vanzelf.

Stuur een berichtje naar info@anoukvdschans.com of gebruik het contactformulier.

    Start vandaag met het verbeteren van de relatie met je kind.

    Download de gratis bewust ouderschap course

    You have Successfully Subscribed!