Welkom bij de
Bewustzijnsacademie

Voor bewustwording, opvoeden en wijsheid.

Als ervaringsdeskundige en door de vele opleidingen en cursussen die ik heb gedaan help ik jou de volgende stap naar bewustwording te maken.

Na mijn studie economie heb ik een aantal jaren in de financiële sector gewerkt om vervolgens het roer helemaal om te gooien en me te gaan richten op mijn passie voor grote levensvragen met als belangrijkste: hoe word je wie je werkelijk bent?

Ik weet maatschappelijke thema’s te combineren met persoonlijk bewustzijn. Ik heb het talent complexe zaken helder te verwoorden. Waarbij ik humor en luchtigheid graag combineer met zeggen waar het op staat.

Ik heb een praktijk voor bewustzijn en bewust ouderschap van waaruit ik als coach, schrijver en spreker werk.

Aanbod

Coaching

Met je kind als spiegel help ik jou naar meer bewustwording en ontspanning. Ik help je inzicht te krijgen in wat er speelt bij je intense, gevoelige, slimme kinderen, gedrag te veranderen en vanuit verbinding en vertrouwen je kinderen te begeleiden.

Een sessie met mij opent je ogen en helpt je anders te kijken. Wat een effect heeft op al je relaties, waaronder de belangrijkste twee: die met je geliefde en je kinderen.

  Online Course & Inspiratie

  In de online course wordt je vanuit het comfort van je eigen huis stap voor stap mee genomen naar meer bewustwording. Deze online cursus heeft al tientallen mensen geholpen.

  Events

  Ik vind het heerlijk om mijn kennis te delen. Je kan mij dan ook boeken voor een lezing of workshop. Ik spreek onder andere over:

  • Bewust ouderschap
  • Bewustzijn en verandering
  • Onderwijs in de 21e eeuw
  • Wie ben ik werkelijk
  Dit is wat andere ouders hierover zeggen

  “Ik vond je presentatie verfrissend, persoonlijk en eigenlijk zou ik willen dat de hele wereld hier kennis mee maakt. Te vaak zie ik (zelfs bij collega-orthopedagogen) dat er primair wordt ingestoken op het wenselijke of onwenselijke gedrag, terwijl je zoveel meer kunt bereiken als je afstapt van gedragsconditionering.”

  Barbara van Ooijen

  “Anouk biedt een echt luisterend oor en een eerlijke spiegel. Op basis van een hele praktische opvoedkundige vraag kan Anouk je op een dieper niveau aanspreken en je extra vertrouwen geven.”

  Anouk Puister

  “Verrassend om met Anouk te praten over dingen die in mij gebeuren, die ik me niet bewust was. Nu ze zijn aangeraakt, herken ik ze (een beetje) en kan er mee aan het werk. Het heeft mij als mens enorm in beweging gezet. Dank je wel, Anouk!”

  Else de Klerk-Dijkman

  Eye opener, Bewustwording, Spiegel. Eigenlijk alles heeft me geraakt, maar ik kon mijn tranen bijna niet bedwingen bij het liedje aan het einde. Het vatte zo goed alles samen.”

  Edith Dekker

  “Lieve Anouk, bedankt voor je mooie woorden en positieve energie. Jij kan op een makkelijke manier mensen anders laten denken en voelen!! En voelen mag!! Gedachten gaan soms aan de wandel maar dat zijn MAAR gedachten zoals jij zegt!!! Dank. Kus.”

  Marielle Kuys

  “The way we talk to our kids becomes their inner voice”
  Peggy O’mara

  Contact

  Bewustwording is een proces. Kinderen opvoeden gaat met vallen en opstaan. Verandering begint met de eerste stap. Eenmaal in beweging volgt de rest vanzelf.

  Stuur een berichtje naar info@anoukvdschans.com of gebruik het contactformulier.

   Start vandaag met het verbeteren van de relatie met je kind.

   Download de gratis bewust ouderschap course

   You have Successfully Subscribed!