Referenties

Wat zeggen anderen over mij:

“Met Anouk’s caochingskwaliteiten kennisgemaakt tijdens een verrassend gesprek. Niet wetende wat precies te verwachten ontstond er een inspirerend gesprek over bewust ouderschap en de dingen die je kinderen allemaal aanraken in jezelf. Wat doe je daarmee? Hoe reageer je daarop? En hoe (niet) nuttig zijn een aantal, ooit, in de loop van het leven aangeleerde patronen op dit moment nog? En hoe ga je daar da nu anders mee om? Allemaal onderwerpen, die we aanraakten en waar ik mee verder kan. Super bedankt, Anouk!!! Je hebt veel in beweging gebracht!”

“Lieve Anouk, bedankt voor je mooie woorden en positieve energie. Jij kan op een makkelijke manier mensen anders laten denken en voelen!! En voelen mag!! Gedachten gaan soms aan de wandel maar dat zijn MAAR gedachten zoals jij zegt!!! Dank. Kus.”

“Anouk is heel empathisch, heeft een groot inzicht in wat mensen beweegt en hoe mensen (kunnen) veranderen in diverse situaties. Ze is communicatief vaardig en weet steeds weer de kern van het verhaal te vinden en alles samen te brengen. Ik vond onze gesprekken open, verbindend en leerzaam.”