Raising Intensity

Happy-Kids-Make-A-Better-World-copy-2

Welkom bij Raising Intensity

Vanuit bewust ouderschap je kinderen ontspannen begeleiden tot gelukkige mensen.

Ik help hoogopgeleide moeders tussen de 30-45 jaar zichzelf te leren kennen en transformeren, zodat zij bewust en ontspannen hun kinderen naar geluk kunnen begeleiden.

Ik geloof dat kinderen onze spiegels zijn. En dat als we bereid zijn daarin te kijken we heel veel over onszelf kunnen leren. Zodat we onszelf kunnen helen en onze kinderen vrij zijn zichzelf te blijven.

Ik geloof namelijk dat als ouders bewust worden van wat hun kind in hen raakt ze zichzelf kunnen helen. Zodat ze gelukkig en vol onvoorwaardelijke liefde zijn en daardoor innerlijke vrede ervaren. Waardoor ze hun kind de ruimte en vrijheid kunnen geven volledig zichzelf en gelukkig te zijn.

Mijn missie is ouders door middel van zelfrealisatie meenemen naar een staat van bewust-zijn en vrede en liefde zodat ze dit kunnen doorgeven aan hun kinderen en de wereld er over 20 tot 30 jaar beter uitziet.

Het programma maakt┬ágebruik van de BEWUST ÔÇô methode en is o.a. gebaseerd op neurowetenschappen, mindfulness en positieve psychologie.

Op Raising Intensity kun je meer informatie over het programma vinden.

Geef een reactie