Over mij

foto Anouk

Anouk van der Schans (1979) heeft na haar studie economie jaren in de financi├½le sector gewerkt om zich vervolgens te gaan richten op haar echte passie: mensen en bewustzijn. Ze weet maatschappelijke thema’s te combineren met persoonlijk bewustzijn. Inspiratie haalt ze o.a. uit het boeddhisme en nondualiteit. Ze heeft het talent complexe zaken helder te verwoorden. Waarbij ze humor en luchtigheid graag combineert met zeggen waar het op staat.

Anouk heeft een praktijk voor bewust-zijn en bewust ouderschap van waaruit zij verschillende rollen als adviseur, blogger en spreker vervult. Ze is coach, sparringspartner en inspirator voor hoogopgeleide dertig- en veertigers die tegen bewustzijns- en verandervraagstukken aanlopen. Zij spreekt over o.a.:

  • Wie ben ik
  • Bewustzijn en verandering
  • Bewust ouderschap
  • Onderwijs in de 21e eeuw

Tevens is Anouk oprichter van Happy Kids Make A Better World! Een programma voor bewust ouderschap waarin Anouk ouders helpt hun kinderen ontspannen naar geluk te begeleiden. Op Happy Kids Make A Better World! kun je meer informatie over het programma vinden.

 

2 comments

  1. Hi Anouk,
    Ik heb je net via linkedin uitgenodigd. Zou graag met je in contact komen en keer ontmoeten. Zie veel overeenkomsten, en ik zoek ook concreet partners voor mogelijk project.
    Hartelijke groet, Kim Castenmiller

Geef een reactie